Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

Van goede kwaliteit de meter van het enige fasewattuur voor verkoop
Van goede kwaliteit de meter van het enige fasewattuur voor verkoop
Stabiele machine, concurrerende prijs, rijke producten reeks. Je hebt alle bovengenoemde!

—— Andrey

Een goed ontwerp, goede organisatie, het vermogen om te luisteren naar behoefte van de klant ...

—— Ivan

Deze leverancier is zeer ernstig met het werk en ik ben zeer tevreden met de diensten. Gelukkig om zakelijke relatie op lange termijn met uw bedrijf tot stand te brengen.

—— Thomas Brehmer

Dank voor de goede kwaliteit voor oud gebruik! uw zijn onze betrouwbare partner in China voor de producten van de energiemeter!

—— Vystavkin Oleg

Uitstekend!!! Snelle verzending! Alle meters werken boete! Goede verkoper!

—— Holger Rullhusen

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7
Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd
Van de het Wattuurmeter van Hangzhouxili de Vervaardigingsco., Ltd. Van de het Wattuurmeter van Hangzhouxili de Vervaardigingsco., Ltd. Hal Gang Meterproduct Meeting Room Vergaderzaal 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XILI
Aantal werknemers : 600~800
Jaarlijkse omzet : 60,000,000-70,000,000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 80% - 90%

 

Van de het Wattuurmeter van Hangzhouxili de Vervaardigingsco., Ltd dat vroeger genoemd geworden Hangzhou-Meterinstallatie is, die in 1968 wordt opgericht, is een belangrijke onderneming op R&D, de productie en de verkoop van de Instrumentatie van de Energiemeting in Zhejiang-Provincie geworden.

  

Wij hebben de productiecapaciteit een jaarlijkse output van 6 miljoen eenfasige machtsmeter, 1 miljoen Meter in drie stadia. Ons hoofdproduct omvat Eenfasige en in drie stadia mechanische wattuurmeter, wattuurmeter met lange levensuur en eenfasige elektronische wattuurmeter, elektronische wattuurmeter in drie stadia en multi-Tariefmeter, multifunctionele Meter, vooraf betaalde meters, de Dragermeters van de Machtslijn, multifunctionele dragermeters.

Etc. geconcentreerd op het beheersysteem van de meterlezing. Ons bedrijf wordt geadviseerd door de Staat Economisch en Handel als „belangrijke producten en verwerkende ondernemingen van de Tweede en derde stedelijke en landelijke machtstransmissie“ en „high-tech ondernemingen in Zhejiang-Provincie“, en de producten zijn beoordeeld voor het het Districtsmerk van het het Westenmeer, Hangzhou, de beroemde merkproducten.

„XL“ handelsmerk is ook geclassificeerd als bekende handelsmerken van Hangzhou-stad, en ons technologiecentrum is ook geschat als de Technologiecentrum van de Energiemeter in Hangzhou.Our-bedrijf wordt geschat als „zeer belangrijke ondernemingen van de instrumentatieindustrie in Zhejiang,“ en „eminente innovatie-georiënteerde ondernemingen in Zhejiang-Provincie,“ „Zhejiang die de betrouwbare eenheid van de marktkwaliteit“ meten,“ AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN „kredietkwaliteit van staatsniveauondernemingen, het“ contract, het houden belooft eenheden „, en gewonnen“ de kredietstandaardcertificaat van AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN om belastingen „en“ Zhejiang-kwaliteit van de van de netwerk „certificatie eretitel van geschiktheid“ te betalen.

 

                              

Onze volledige organisatie wordt geconcentreerd bij het antwoorden aan de eisen van onze cliënten, bij het overwinnen van hun verwachtingen. Wij ontwikkelen voor onze klanten slimme producten van hoogte - kwaliteit, evenals ondersteunende diensten. Onze ontvankelijkheid in het ontwikkelen van de producten op de hoogte van het permanente veranderen van exigencies en de echte eisen van onze klanten draagt eveneens tot hun succes bij.

Contactgegevens
Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Laurence Xu

Tel.: +86-571-56660399

Fax: 86-571-56660399

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)